Klubben
Forsiden Aktivitetskalender Styret Artikler og div Bli medlem!
Interaktivt
Forum Kjøp og Salg Gjestebok
Mer 2cv
Forhandlere Linker
Kontakt
post@ostfold2cv.com

 

Isak og Theo

Gjesteboka

Skriv i gjesteboka

Postet: 2019-10-08
Arne-Karsten Mathisen ar-math€online.no
Årets årsmøte er avholdt og referatet kommer i førstkommende Citrophile. Følg med! Takk til deltakere og til Jan Steen som igjen åpnet sitt hjem for oss. Arne-K

Postet: 2018-01-20
Vidar a2cv4me€hotmail.com
En liten hilsen fra sol og sommer i tropene til dere som øyensynlig snør ned i de polare strøk!
Ønsker dere alle et riktig godt nytt år, og håper vi treffes på et eller flere treff i løpet av våren og sommeren! Selv skal jeg prøve å komme meg til Rötgesbüttel i påska (hvis snøen er gått så jeg får henta fram en 2CV...), til Finnland i pinsa - og har også fått VELDIG lyst på en tur til Nederland to uker FØR pinsetreffet... Når er datoen for TullingTreffet i år forresten?

Postet: 2017-06-29
Arne-Karsten Mathisen ar-math€online.no
Takk til alle dere som var tilstede på årets TullingTreff.Det var 27 mennesker i 15 biler som kom, de fleste som bodde der og noen som stakk innom (3 stk). "Alle" gav inntrykk av at TT måtte fortsette på Bråtorp og plassen er bestilt til helga 8 til 10 juni 2018.Eieren lovet på tro og ære at det da ville bli satt opp et dobbelt så stort telt. Og min grill har fått fast plass på Bråtorp.Igjen takk til dere alle for å ha vært med på å skape et hyggelig treff.
Arne-Karsten

Postet: 2017-03-24
Arne-Karsten Mathisen ar-math€online.no
Tirsdag 21.mars 2017 fikk vi komme hjem til Toril og Per Torbjørnsen i deres 250 år gamle hus i Son.Vi skulle få høre om smuglertida i Son, men foredragsholderen meldte avbud. Men det stoppet ikke oss! Skravla gikk om dette og om alt. De fortalte litt om deres jordomseiling som varte i 5 år. Vi ble enige om at dette var et tema til et senere møte. Med god mat og drikke servert(og med den foranevne skravlinga) gikk tiden alrfor fort.Takk til Toril og Per for en hyggelig kveld. Arne-Karsten

Postet: 2017-01-01
Vidar Haugen a2cv4me€hotmail.com
Da vil jeg ønske alle 2CV-venner et riktig
GODT NYTT ÅR!
Med bl.a. påsketreff i Rötgesbüttel, Pinsetreff i Sverige, TullingTreff (på Svingen igjen...? ;-) ) - og ikke minst Verdenstreff i PORTUGAL!
Og i år er ALLE norske 2CV´er "veteranbiler"!

Postet: 2016-11-23
Bjarne S. Hansen
Tusen takk for fint julemøte kjære Guri og Arne. Det kom faktisk 3 nye medlemmer denne gangen samt hele den "gamle" gjengen.Fin servering og hyggelig vertskap. Vi fikk og lappet sammen noen av neste års aktiviteter. Hilsen Bjarne.

Neste >>
Webløsning levert av: www.lundbyweb.com
Copyright © Østfold 2cv-klubb 2006
Gyldig W3C HTML4.01/CSS